Україна продовжує зміцнювати систему безпечності молочної продукції.
За підтримки Швейцарії, в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (Quality FOOD Trade Program), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (Швейцарія) у партнерстві з SAFOSO AG (Швейцарія), Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок (далі – ДНДКІ) розпочав серію сучасних онлайн-тренінгів. 

У фокусі: визначення залишків протимікробних речовин, антибіотиків та інших інгібуючих речовин у молоці.
«Питання раціонального використання протимікробних препаратів у тваринництві є ключовим для забезпечення безпечності харчових продуктів. І в цьому направлені ми не одинокі. Підтримка наших міжнародних партнерів допомагає Україні впроваджувати передові практики контролю безпечності харчових продуктів. Такі тренінги — це можливість підвищити кваліфікацію фахівців та забезпечити дотримання високих світових стандартів у молочному секторі», - підкреслив Олег Осіян.
Мета: підвищити професійну обізнаність учасників та сприяти відповідальному використанню ветеринарних препаратів у тваринництві.
Детальніше: https://bit.ly/4pH1iPD\

