⇒ Попередня

Новини

21 квітня 2025

Трансжири — різновид ненасичених жирів, для яких характерний високий вміст трансізомерів жирних кислот (також звані трансжирні кислоти)

? ДНДІЛДВСЕ проводить високоточні дослідження вмісту транс-ізомерів жирних кислот у харчових продуктах із використанням методу газової хроматографії.

Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України №1613 від 16.07.2020 року, виробники, які постачають жировмісну харчову продукцію іншим підприємствам для подальшої переробки, зобов’язані надавати інформацію про вміст транс-жирів.

Саме тому такі дослідження залишаються актуальними та важливими для забезпечення контролю якості й безпеки харчових продуктів.

Обирайте Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи — перший в Україні референс-центр, який спеціалізується на точній і надійній діагностиці.

https://vet.gov.ua/.../vizyt-mizhnarodnyh-ekspertiv.../

https://vet.gov.ua/vizyt-mizhnarodnyh-ekspertiv.../