ДНДІЛДВСЕ проводить високоточні дослідження вмісту транс-ізомерів жирних кислот у харчових продуктах із використанням методу газової хроматографії.
Відповідно до Наказу Міністерства охорони здоров’я України №1613 від 16.07.2020 року, виробники, які постачають жировмісну харчову продукцію іншим підприємствам для подальшої переробки, зобов’язані надавати інформацію про вміст транс-жирів.
Саме тому такі дослідження залишаються актуальними та важливими для забезпечення контролю якості й безпеки харчових продуктів.
Обирайте Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи — перший в Україні референс-центр, який спеціалізується на точній і надійній діагностиці.
https://vet.gov.ua/.../vizyt-mizhnarodnyh-ekspertiv.../
https://vet.gov.ua/vizyt-mizhnarodnyh-ekspertiv.../